Hotelul Cavalieri din Corfu


Iniţial conacul unui nobil din secolul al XVII-lea, Cavalieri oferă o terasă pe acoperiş, cu vedere panoramică la Oraşul Corfu şi la cetate, priveliştea întinzându-se spre mare şi spre munţii din Albania.
Hotelul este deschis pe tot parcursul anului şi este situat în centrul insulei Corfu, o zonă ideală pentru luat masa, pentru cumpărături şi pentru vizitarea obiectivelor turistice. Cea mai apropiată plajă se află la 50 de metri distanţă, iar la 200 de metri se află muzee.
Fiecare cameră oferă Wi-Fi gratuit, Chintz-uri luminoase englezeşti, mobilier tradiţional şi covoare din perete până în perete. Toate sunt dotate cu aer condiţionat şi oferă un TV LCD prin satelit şi o baie de lux cu cadă şi uscător de păr.
Hotelul Cavalieri are o sală de TV şi un salon formal. În colţul îndepărtat al salonului, sub o oglindă veneţiană impunătoare, se află un bar confortabil. Pe terasa de pe acoperiş sunt servite mese uşoare, gustări, băuturi şi sortimente de îngheţată.
Prin intermediul recepţiei non-stop aveţi la dispoziţie room service. În apropiere este disponibilă o parcare publică gratuită, iar hotelul oferă, de asemenea, 2 locuri de parcare gratuite.