Corfu Grecia

Dacă aţi fost atent din nou la scoala atunci cand ai citit prima lui Homer, ai deja "vizitat", Corfu, în compania celor Odiseu viclean. Aproape de sfârşitul lui furtună aruncat peregrinări, si hartuiti pana la ultimul moment de mare-zeu mânios Poseidon, Ulise spălat pe malul Scheria, teren de Phaiakians navigatori - ei a navelor mari rudderless - şi a fost salvat de către fiica regelui Alkinoos, Nausikaa înalt şi frumos, care a fost mingea cu slujnicele ei pe o plaja deosebita.

Plaja incomparabil Nausika a fost, presupunem noi, că de astăzi Paleokastritsa, încă un fel de cer pe pământ, cu apele de azur, golfuri intime, dramatice şi promontorii verde - şi încă populat de oameni tinere şi frumoase. Homer descrie totul îndelung în Cărţi V şi VI din Odiseea, şi nu este greu de crezut ca a fost in Corfu, care Ulise a găsit în sfârşit un ragaz de fericit de la calvarul său lung.

Imaginea a navei rudderless a marinarilor Phaiakian este încă foarte mult în evidenţă pe Corfu - pe clădiri şi monumente, şi folosit ca un logo pentru orice, de la Corfu la agentiile de turism cluburi de navigatie. Ca toate insulele mari, fertile, Corfu a fost stabilit în principal şi jefuit de către marile puteri, cu flote mari. Dar nu a fost atât de la început.

Pe jos şi pe mare Ei au venit foarte devreme vizitatori, din epoca de piatră vanatori-culegatori, plimbat pe la Epir în timpul Ice Age ultimul mare, care a început unele 70,000 ani în urmă, dar de acum 10.000 de ani de gheaţă sa topit, Marea Mediterană a avut înviat, şi mai târziu vizitatorii ar trebui să vină cu barca. Şi au făcut vin.

Egiptenii au fost printre cele mai vechi de vizitatori, şi papyrelles, barci din papirus (bulrushes), de tipul celor folosite de către marinarii Delta Nilului, au fost găsite pe coasta de vest a insulei Corfu. O altă moştenire a egiptenilor sunt plante de papirus, care încă se dezvolte aici, astăzi. În cazul în care marinarii îndrăznit, colonişti au fost asiguraţi-vă că urmaţi. În aproximativ 750BC, de Eretrians - din Eubeea, la nord de Atena - Corfu colonizat în drum spre Italia, a învins primii locuitori ai insulei documentate, Liburnians.

Cele Eretrians au fost urmate de Corinteni în 734BC, şi ei au fost cei care au plecat primele dovezi substanţiale a şederii lor: ziduri în jurul valorii de oraşul lor, vechi de Corcyra, situat în apropiere de cele actuale Mon Repos, cuptoare pentru arderea ceramicii lor distinctive; şi structuri mari , cum ar fi Templul lui Artemis. Dar au existat, de asemenea, contribuţii importante, intangibile de Corint: guvernul parlamentar şi introducerea de continent (greacă) convingeri religioase. Nu mai rămâne de monumente mari Corinth lui - nu au fost prea multe alte mutari si vibratoare, jefuitori şi constructori, care carted de pe pietrele antice pentru a fi utilizate în bastioanele lor proprii şi vile. Nu a fost cu mult înainte de Corcyra s-au ridicat împotriva stăpânului său colonial şi a căutat independenţa. În 660BC, istoria este primul inregistrat vreodata luptă navală a avut loc între Corcyra şi Corint, deşi istoria nu a reuşit să înregistreze cine a castigat. Ciocnirile între cele două mari puteri navale au continuat, cu ultima mare conflagraţie, desfăşurată în apropiere de insulele de Sybota în 433BC, cauzand Marele Război Peloponesian (431-404sC).